Religie en winterconcerten!
Door: marissa vermeer
05 Maart 2013 | Verenigde Staten, Akron
Om maar meteen naar een heel ander onderwerp te hoppen: 28 februari hadden we ons winterconcert met het kook. We hadden did keer ook een afrikaans lied wat super leuk was! Het lied gaat over een trein en het intro heeft dan ook een soort van trein geluiden en we kwamen als een soort van trein van alle verschillende kanten op. Was echt wel heel gaaf! Eigenlijk was het verder allemaal niet zo heel erg bijzonden. Gek he!? Hoe zulk soort dingen dan toch een soort van normaal kunnen worden.
Voor een opdracht van choir moesten we ook nog bij het band concert gaan kijken. Op school hebben ze een soort symphonie orkest wat dan speelt. Ze hebben er eigenlijk 3. Mijn stalkertje zit ook in een van die bands. Leuk verhaal: Er is een jongen uit de eerste dus ongeveer 14 a 15 jaar die mij volgt naar al mijn klassen en me aanstaart tijdens lunch. Hij zit in een speciale klas voor mensen met sociale achterstanden. Die zitten hier ook op een normale school, er zitten ook een hoop gehandicapten kinderen op school. Ik denk dat het mooi is dat ze normaal met de andere mee kunnen doen maar denk dat het speciale systeem in nederland eigenlijk nog wel beter is. Maar om terug te komen op het stalkertje, hij volgt me dus de hele dag en vandaag stapte die zelfs op me hakken omdat ie zo vlak achter me liep. Maar ik vind het ook zo lullig om dan te zeggen dat ie niet meer mag stalken. En je raakt er aangewent haha. Aan me lunchtafel zijn we allemaal op een dusdanige manier gaan zitten dat ie me niet meer kan aanstaren dus helemaal goed! Om dan weer terug te komen op het bandconcert, haha, het was erg interesant om te zien omdat ik nog nooit zoiets gezien heb, en het was ook leuk om me vrienden daarin te zien. Dus dat was allemaal beter dan gedacht. Alleen dan het verslag wat gemaakt moest worden... Maar dat komt allemaal nog wel!!
Groetjes!! (: