Weekend Canada!! (:
Door: marissa vermeer
14 April 2013 | Verenigde Staten, Akron
Op zaterdag zijn we voor het ontbijt bij de getuigen van Niels bij hun bruiloft gaan ontbijten, we hadden pannenkoeken en bacon jummie! We zijn die dag met zn allen naar Lake Ontario gegaan. Super groot meer!! Aan het meer was ook een speeltuin waar we ook nog even gestopt zijn. In de middag zijn we langs verschillende winkels gegaan, de ikea, een shoppingmall, een bulkmarkt wat opzich wel heel grappig is omdat je alles dus zelf moet scheppen en dingen dus niet in dozen ofzo verkocht worden. En natuurlijk de nederlandse winkel zodat we weer even wat inkopen konden doen in onze nederlandse dingen! (: Daarna waren we terug gegaan naar die zelfde mensen en hebben we daar avond gegeten. Na een lange dag zijn we weer terug gegaan naar het hotel om een beetje uit te rusten.
Zondag zijn we zoals we ook in Amerika doen begonnen met de kerk. Met de mensen waar we zaterdag mee optrokken zijn we ook naar hun kerk gegaan, het was erg leuk om te zien hoe dat dan toch weer anders is. Daarna zijn we via een mall met de subway naar de CN tower gegaan. Dat was wel echt super gaaf! We zijn omhoog gegaan en je kon daar over heel Toronto kijken en zelfs op een glaze vloer lopen(op 300 meter hoogte), eerst vond ik dat niet zo'n heel strak plan, maar later werd ik toch over gehaald en ben ik heel even de glazen vloer op gegaan, maar dr ook heel snel weer vanaf. Daarna keken we nog een film van hoe de toren gemaakt is. En hebben we nog even rondgelopen in de souvenirs winkel. We zijn ook nog bij een andere souvenir winkel geweest maar daar heb ik niet echt iets leuks kunnen vinden. We zijn toen gaan eten bij een italiaan, na het eten zijn we lopend naar een gigantisch winkelcentrum gelopen en daar hebben we de subway weer terug gepakt. En zijn we terug gegaan naar het hotel. S'avonds zijn we nog naar het zwembad gegaan en hebben we gerelaxed.
Op maandag moest Niels voor zn werk nog naar een kantoor in de buurt om wat dingen te overleggen dus ben ik met Daniel naar het zwembad gegaan zodat jen de ruimte had om vast wat spullen in te pakken. Na een uurtje zwemmen zijn we weer naar de kamer gegaan en hadden we ons klaargemaakt om te vertrekken. We zijn toen naar de Niagara Falls gereden en hebben de andere kant(canadese kant) nog goed kunnen bezichtigen. Die kant is vooral echt heel gaaf! Er komt zooooo veel water gewoon in een keer naar beneden zetten! Zo veel dat er allemaal water weer net zo hard als een soort wolk omhoog komt zetten en je dus helemaal nat word. Bij de falls waren ook nog een paar souvenirs winkeltjes dus heb ik nog een Niagara Falls shirt kunnen kopen (: Altijd leuk! Daarna zijn we naar de grens gegaan, overgestoken en terug naar huis gegaan. Bij de grens werden er nog even een heel stel vragen op me af gebombardeerd en werd me nog even heel verwelkomend verteld dat ik 2 weken na me laatste schooldag het land uit moest zijn. Maar dat maakt niet uit, je zegt gewoon ja meneer en het zit helemaal goed! (:
Dit was mijn geweldige trip naar canada! Sorry voor een late update weer! Maar het is er nu! En over 4 weken ga ik naar Floridaaaaaaa!!! (:
Byeeee!! xx
15 April 2013 - 17:56
Vincent:
Super :-) !! Ja die Amerikaanse douane,.. altijd de vriendelijkheid zelve! Maar goed maakt niet zoveel uit! wij willen ook dat je weer thuiskomt als je daar klaar ben :-)
18 April 2013 - 07:30
Lia Bosman:
Hai Marissa,
Ik heb weer genoten van je verhaal! Wat zal het vreemd voor je zijn als je straks weer thuis bent. Wat een jaar heb jij!!Ik wou dat ik 35 jaar jonger was geweest, het lijkt me keigaaf!! Geniet er er nog maar lekker van!!!
Dikke kus Lia